Både bladpersille og kruspersille er kjente krydderurter her i Norden. Persille brukes ofte som pynt, men den passer også fint som smaksetter slik som andre urter. Prøv den for eksempel i sauser, marinader og wok. Et must på kokt egg! Kan fint kuttes og fryses. Så kan du strø over poteter eller supper rette før servering. Vi selger kruspersille i potter og lenger ut på sesongen i bunter. Buntene kan du oppbevare i et glass med vann på kjøkkenbenken eller i en pose i kjøleskapet.
Andre urter
-
Basilikum
Les mer -
Dill
Les mer -
Estragon
Les mer -
Gressløk
Les mer -
Koriander
Les mer -
Løpstikke
Les mer -
Minibasilikum
Les mer -
Mynte
Les mer -
Oregano
Les mer -
Rød basilikum
Les mer -
Rosmarin
Les mer -
Salvie
Les mer -
Sitronbasilikum
Les mer -
Sitronmelisse
Les mer -
Sommersar
Les mer -
Thai basilikum
Les mer -
Timian
Les mer