Gårdsmarked

I gårdsmarkedet vårt på Skarstad ønsker vi velkommen til en trivelig og landlig handel med fokus på norske og gode råvarer. Vi selger nå mer enn våre egenproduserte grønnsaker og ønsker å tilby et bredere utvalg av matvarer og produkter som kompletterer måltidet. Kortreiste og lokale gårdsegg fra frittgående høner, lokalprodusert rømme og pultost fra norsk urfé, harde og myke oster fra små, dyktige ysterier, og saftige pølser og elgkarbonader fra lokale produsenter, for å nevne noe. Og så har vi mye godt å drikke til måltidet! Nydelig rabarbra-, blåbær-, bringebær- og epledrikker, blant annet.

Vi har også noe spesialreist i gårdsmarkedet vårt, som oljer og pestoer fra en liten familiebedrift på Sicilia, fantastisk mandarinmarmelade, nydelige oliven og annet godt tilbehør til salaten og grillmaten.

Våre egne grønnsaker sår og aler vi opp selv i egne veksthus, før vi planter dem ut på friland hvor vi passer dem til de er innhøstings- og salgsklare. Gårdsmarkedet er derfor kun åpent i den norske grønnsakssesongen som strekker seg fra 1. mai til 31. oktober.

Mer informasjon om vareutvalget vårt finnes her.

Velkommen til østlandets frodige matfat!

Åpningstidene for gårdsmarkedet i sesong fra 1. mai – 31. oktober er:

Åpningstider 2024

mandager

torsdager

fredager

kl. 12.00 – 18.00

lørdager 

kl. 11.00 – 15.00