Arkiv

Gressløk

Gressløk er rik på smak, og med sin milde, gode løkaroma passer den godt til alle middagsretter. Gressløk er dessuten en vinner i alle eggeretter! Bruk den gjerne i alle retter der du ellers ville brukt løk.
Les mer >

Fennikel

Salgssesong: Midten av august og sålenge været tillater det. Oppbevaring: Bør oppbevares i kjølerom/kjøleskap i plast. Fennikel har en deilig anissmak og er like god rå i salater som grillet, kokt eller stekt som tilbehør til middagen. Se www.frukt.no for gode retter med fennikel.
Les mer >

Kruspersille

Salgssesong: Ca. 15. juli og så lenge været tillater det. Kan oppbevares i et vannglass på kjøkkenbenken eller i plast i kjøleskapet for lengre holdbarhet. Det er også fint og hakke kruspersillen og fryse den. Kruspersille fungerer utmerket som et friskt dryss til enhver rett, herunder supper.
Les mer >

Dill

Salgssesong: Ca. 15. juli og sålenge været tillater det.Vi har også krondill i krepsesesongen. Oppbevaring: Dill bør oppbevares i kjøleskap i plast. Tips: Dill er veldig godt i salat!
Les mer >

Bladpersille

Bladpersille har en anelse kraftigere smak enn kruspersille. Den brukes gjerne for å fremheve andre smaker ved varmebehandling, men den kan like gjerne pynte smørbrødene og være en flott smaksetter i seg selv. Prøv den i sauser, marinader og wok
Les mer >

Aspargesbønner

Salgssesong: Midten av august og sålenge været tillater det. Oppbevaring: Bør oppbevares i kjølerom/kjøleskap i plast.
Les mer >

Bondebønner

Bondebønner kalles også hestebønner. Den har lysegrønn eller gul-brun belg og fløyelsesaktig innside. Inni ligger store, flate, lysegrønner og velsmakende bønner, og det er kun disse som skal spises, ikke belgen. Bilde lånt fra solhatt.no
Les mer >

Squash

Sortiment: Grønn og gul squash Salgssesong: Ca. 15. juli og sålenge været tillater det. (frem til frosten kommer) Oppbevaring: Squash bør oppbevares i romtemperatur i plast, eventuelt i svalrom i kjøleskap. (som agurken)
Les mer >