Hvit rot med lysebrune striper. Er litt mindre enn pastinakk, men svært lik. Smaken på roten minner om sellerirot, mens gresset er sterkere enn bladpersille. Bruksområde – skrelles før den brukes i supper eller gryter, smørdampes eller stekes som tilbehør.Revet er persilleroten god i råkost, salater og i wok. I supper og gryter kan også gresset […] Les mer >
Grønnsak fra Middelhavsområde med en aromatisk lukt og en litt skarp, søtlig smak. Bruksområde – Skrelles før bruk, og er mest kjent som suppegrønnsak hvor både roten og gresset kan brukes. Skjært i terninger er den fantastisk stekt sammen med terninger av gulrot, og den egner seg svært godt i rotmos! Salgssesong – Ca. 1. august […] Les mer >
Rund, rødfiolett bete som er rik på fosfor, kalsium og jern. Bruksområde – Rødbeter kokes med skall for at saften ikke skal renne ut, og kan deretter skrelles og brukes som varm grønnasak, eller kald i salater. Brukes ofte til sylting, og gir en fantastisk råkost når den rives rå sammen med gulrot. Rødbeter kan også […] Les mer >
Kålrot er veldig rik på C-vitaminer og kalles derfor for Nordens appelsin. Den har en mild og fin kålsmak. Bruksområde – En allsidig grønnsak som kan kokes i supper, strimles rå til råkost eller salat, skjæres i staver til dip, brukes til stapper eller bare kokes i skiver som tilbehør til middagen. Salgssesong – Ca. 20. juni […] Les mer >
Ekte honning er fantastisk godt, og nå har vi endelig fått muligheten til å tilby våre kunder honning fra Marys Bzzz på Galterud i Sør-Odal. Se Marys hjemmeside for mer informasjon om produktene. Vi har honningen i salg hos oss fra månedsskiftet juli / august. Les mer >
Vi selger brune gårdsegg fra frittgående høns som leveres fra Brenna Gård i nærmiljøet. Salgssesong: 1. mai til 31. oktober. Oppbevaring: Egg bør oppbevares i kjølerom/kjøleskap. Les mer >
Vi selger oljer, marinader og annet tilbehør som soltørkede tomater, fetaost og hvitløksbåter i olje fra den norske produsenten Engebretsen AS fra Minnesund. Les mer >