Sommerblomster

Salgssesong: Sommerblomstene er i salg i mai og juni.

Sortiment: Vi har de vanligste typer sommerblomster for utplantning i bed og kasser. Vi håndplanter også hvert år en mengde samplantinger med flere typer blomster og farger i ampler som er klare til å henges opp. Utvalget kan variere noe fra sesong til sesong. Her kan du se noe av vårt utvalg.

Sortiment

Stemorsblomster

Stemorsblomster i ulike farger. Finnes både som stor- og småblomstret og er en av de få sommerblomstene som tåler litt nattefrost.

Argyranthemum

Argyranthemum, eller prestekrager som de også kalles, finnes i hvitt og rosa hos oss. Disse er veldig dekorative i krukker og potter.

Ampel med hvit Bacopa.

Her er en ampel med hvit Bacopa og en calibrachoa i rosa. Calibrachoa kalles også Million Bells og Carillion. Både bacopa og calibrachoa har vi også i enkle potter slik at de kan plantes om i egne krukker og bed.

Hvit Calibrachoa

Her er hvit Calibrachoa, også kalt Million Bells eller Carillion. Dette er en flott plante å bruke i krukker og verandakasser sammen med andre planter.

Surfinia

Surfinia finnes i mange ulike farger. Her er en klassisk variant i lillatoner. Surfinia er veldig blomsterrik og veldig dekorativ. Vi har den som enkle potter for planting i verandakasser og krukker, samt ferdig plantet i ampler.

17. mai ampler

Hvert år lager vi 17. mai ampler i rødt, hvitt og blått. Denne er en blanding med blå lobelia, rød calibrachoa og hvit bacopa, men den finnes også med hvit lobelia. Disse blomstrer flott hele sommeren, og er like dekorative etter 17. mai.

Blå Bacopa

Bacopa finnes i flere farger, både som enkle potter for omplanting og i ampel kombinert med andre planter.

Begonia Royal

Det finnes mange typer begonia, og vi har flere varianter av denne. Her en Royal type i rosa. Vi har også Flamboyant, Knollbegonia, og Royal i flere farger.

Pelargonia

Pelargonia finnes i veldig mange farger, og også som hengeplante. Vi har mange sorter og farger av pelargonia, både i enkle potter for omplanting, i ampler og i ampler plantet sammen med andre sorter.

Begonia Big

Begonia Big er en stor begonia som blir 60 cm høy. Denne er rød i blomsten med mørkt bladverk for en fin kontrast.

Hortensia

Hortensia er en dekorativ plante og finnes i både blå, vinrød og rosa fargetoner

Samplanting i ampel

Vi har mange forskjellige kombinasjoner av sommerblomster i ampel, som er klare til å pynte opp balkongen, verandaen eller inngangspartiet.