Salater

Salatene våre sår vi inne i drivhus, og planter ut på friland flere ganger i løpet av sommeren.

Salgssesong: Ca. 15. juni til langt ut i oktober.

Oppbevaring: Bør oppbevares i kjøleskap / kjølerom i plast.

Tips: Dersom du skyller salaten og rister vannet godt av den, og deretter legger den i en tett beholder i kjøleskap, så har du sprø og frisk salat som holder seg godt i et par uker, og den er ferdig til bruk!

Sortiment

Hodesalat

Mild og nøytral smak, ikke sprø. Egner seg godt til å pynte med.

Isbergsalat

Mild og nøytral smak, med delikat og sprø konsistens. Egner seg godt som basis i salatbollen, og til taco, pitaretter, hamburger osv.

Grønn lollosalat

Saftig og aromatisk smak med crispi og sprø blader. Meget anvendelig salat som kan brukes til alt!

Lollo rossosalat

Saftig og aromatisk smak med delikate og tynne blader. Pynter opp med sin flotte farge! 

Grønn ekebladsalat

Fin og fyldig smak som ikke er bitter. De rosettformede hodene gir tynne, delikate blader som gjerne kan erstatte hodesalaten til pynting. Den gjør seg også godt i salatbollen. 

Rød ekebladsalat

Fin, rund og fyldig smak som ikke er bitter. Som grønn ekeblad kan denne brukes både til pynt og i salatbollen, den er et spennende innslag med sin flotte farge! 

Rucculasalat

Kraftig salatsmak som gjør at den brukes både som salat og som krydder. 

Grønn friseésalat

Sprø konsistens med fyldig, aromatisk og noe bitter smak. 

Hjertesalat

Sprø og saftige blader  med delikat og søt salatsmak.

Radicchio rossosalat

Sprø konsistens og bitter smak som gjør denne salaten best egnet i blanding med andre salater. 

Kinakål

Egner seg like godt kald i salaten som varm til middag. Kinakål er sprø og saftig og er også god i pitaretter. 

Feltsalat

Mørke grønne og saftige blader med mild og god smak. 

Feltsalat

Mørke grønne og saftige blader med mild og god smak. 

Spinat

Saftige grønne blader med behagelig og mild smak. Egner seg godt i blanding med andre salater.