Arkiv

Rød ekebladsalat

Fin, rund og fyldig smak som ikke er bitter. Som grønn ekeblad kan denne brukes både til pynt og i salatbollen, den er et spennende innslag med sin flotte farge!
Les mer >

Grønn ekebladsalat

Fin og fyldig smak som ikke er bitter. De rosettformede hodene gir tynne, delikate blader som gjerne kan erstatte hodesalaten til pynting. Den gjør seg også godt i salatbollen
Les mer >

Isbergsalat

Mild og nøytral smak, med delikat og sprø konsistens. Egner seg godt som basis i salatbollen, og til taco, pitaretter, hamburger osv.
Les mer >

Knutekål

Mild og fin smak som minner om en blanding av nepe og kålrot. Bruksområde – Knutekålen må skrelles før bruk og den brukes stort sett som kålrot. Den kan smørdampes eller brukes i stuing, i wok, rårives til råkost eller som snacks med dip til.
Les mer >