Arkiv

Redikker

Salgssesong: Ca. 15. juni til 31. oktober. Oppbevaring: Redikker bør oppbevares i lufttett boks eller i plast i kjøleskap. Bladene fjernes først.
Les mer >

Selleri

Sortiment: Stilkselleri Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Oppbevaring: Selleri bør oppbevares i kjøleskap/kjølerom i plast. Selleri brukes gjerne som snacks til en god dip eller rå skjært i terninger i en grønn salat. Den er også veldig fin i supper og gryter.
Les mer >

Vårløk

Salgssesong: Ca. 15. juli til 31. oktober. Oppbevaring: Vårløk bør oppbevares i plast i kjøleskap/kjølerom. Vårløk er også fin å fryse ned i ringer så har du utover vinteren. Tips: Stek ringer av vårløk sammen med gulrot og sellerirot som tilbehør til middagen. Smak til med salt og pepper.
Les mer >

Løk

Løk og rødløk bør oppbevares i plast i kjølerom/kjøleskap. Vi har også tørket løk i vinterforsyning salget i oktober.
Les mer >

Rødløk

Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Rødløk og vanlig løk kan brukes som basis i all mat! Setter smak på hjemmelagede supper, sauser, omeletter og gratenger! Rødløk er fantastisk sammen med tomater i tomatsalsa med en god fetaost og koriander eller basilikum.
Les mer >

Purre

Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Oppbevaring: Bør oppbevares i plast i kjølerom/kjøleskap. Purre er også fin å fryse ned i staver eller kuttet i ringer så har du utover vinteren. Tips: Stek ringer av purre sammen med gulrot og sellerirot som tilbehør til middagen. Smak til med salt og pepper.
Les mer >

Spinat

Saftige grønne blader med behagelig og mild smak. Egner seg godt i blanding med andre salater.
Les mer >

Kinakål

Egner seg like godt kald i salaten som varm til middag. Kinakål er sprø og saftig og er også god i pitaretter.
Les mer >