Salgssesong: Ca. 15. juni til 31. oktober. Oppbevaring: Redikker bør oppbevares i lufttett boks eller i plast i kjøleskap. Bladene fjernes først. Les mer >
Sortiment: Stilkselleri Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Oppbevaring: Selleri bør oppbevares i kjøleskap/kjølerom i plast. Selleri brukes gjerne som snacks til en god dip eller rå skjært i terninger i en grønn salat. Den er også veldig fin i supper og gryter. Les mer >
Salgssesong: Ca. 15. juli til 31. oktober. Oppbevaring: Vårløk bør oppbevares i plast i kjøleskap/kjølerom. Vårløk er også fin å fryse ned i ringer så har du utover vinteren. Tips: Stek ringer av vårløk sammen med gulrot og sellerirot som tilbehør til middagen. Smak til med salt og pepper. Les mer >
Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Rødløk og vanlig løk kan brukes som basis i all mat! Setter smak på hjemmelagede supper, sauser, omeletter og gratenger! Rødløk er fantastisk sammen med tomater i tomatsalsa med en god fetaost og koriander eller basilikum. Les mer >
Salgssesong: Ca. 1. august til 31. oktober. Oppbevaring: Bør oppbevares i plast i kjølerom/kjøleskap. Purre er også fin å fryse ned i staver eller kuttet i ringer så har du utover vinteren. Tips: Stek ringer av purre sammen med gulrot og sellerirot som tilbehør til middagen. Smak til med salt og pepper. Les mer >