Koldtbord & tapas

Koldtbord

–Karbonade på grovt brød, toppet med karamellisert løk, serveres med salat og agurk
Gluten, soya, sulfitt, melk, egg

–Eggerøre med røkt laks, toppet med pepperrotkrem
Egg, melk, fisk og sulfitt

–Kjøttboller med Skarstad`s tomatsaus 
Egg

–Spekepølse med kremet poteslat toppet med persille
Melk, selleri, sulfitt og sennep

–Grønn salat, toppet med marinerte tomater og syltet rødløk
sulfitt

–Hjemmebakt brød med pisket urte smør
Gluten, melk

Minimum 15 personer

Tapas

–Lefserull med røkt fisk, syrlig kremost, syltet rødløk og ruccula
Gluten, fisk, sulfitt og melk 

–Spanske kjøttboller med spicy tomatsaus
Egg

–Spinat og feta pai
Havre, melk, egg

–Spekemat og ost
Melk

–Focaccia og aioli
Hvete, egg, sennep og sulfitt

–Spanske tapaspoteter (Patatas Bravas)

–Rød hummus med ovnsbakte grønnsaker, toppet med crispy grønnkål

–Marinerte oliven og fylte paprika

Minimum 10 personer